Babaji's Kriya Yoga
Babaji's Kriya Yoga Images
English Deutsch Français FrancaisEspañol Italiano Português PortuguêsJapanese Russian Bulgarian DanskArabic Farsi Hindi Tamil Turkish Chinese Polish
 

 
 
Крия Йога Ашрам

Крия Йога на Бабаджи - Ашрамът в Квебек, Канада

Ашрамът на Крия Йога на Бабаджи в Квебек, Канада се намира на 40 акра, на планински връх, с панорамен изглед към околните планини и девствени гори. На мястото има езеро, стотици акри горски пътеки, покой и уединение. Предлага се вегетарианска храна. Ашрамът е отворен през цялата година за групови посвещения и уединение, за краткосрочно отсядане на отделни ученици или за по-продължително уединение. Дневната програма е съсредоточена около практиката на петостъпната пътека на Крия Йога. В ашрама се намира и издателството "Kriya Yoga Publications." 

Lake at the Ashram
Kriya Yoga Seminar

 

Предложеното дарение за настаняване в ашрама е US$62 или C$80 на ден, където се включват и 3 пъти дневно вегетарианска храна. Предлага се програма за работа и обучение на посветени ученици в Бабаджи Крия Йога. Предлага се и престой на палатка за US$42 или C$55.50 на ден с включена храна.

 

 

Ашрамът се намира на около час път от Монреал. Може да бъде организиран транспорт от летището в Монреал. Това е линк към карта на Ашрама. За повече информация се обръщайте към

Pathways for a Walk


Kriya Yoga Ashram Kriya Yoga Ashram Kriya Yoga Ashram
Kriya Yoga Ashram Kriya Yoga Ashram Kriya Yoga Ashram

 

"Babaji's Kriya Yoga ®"
196 Mountain Road
C.P. 90 Eastman, Quebec J0E 1P0
telephone +1-450-297-0258
fax +1-450-297-3957
или имейл. 

Посетете Ашрама на Крия Йога 

Home

 

© 1995 - 2019 - Babaji's Kriya Yoga and Publications - All Rights Reserved.  "Babaji's Kriya Yoga" is a registered service mark.